Micromat TechTool ProTechTool Pro

Het beste diagnose gereedschap voor de Macintosh.

Nieuwe versie 9.6!

Eenvoudig te gebruiken door beginnende en ervaren Macintosh gebruikers.

Welkom bij TechTool Pro! Dit is de meest geavanceerde versie van het de veelgeprezen Macintosh diagnoseprogramma die gemaakt is in de 20-jarige geschiedenis. Met de eenvoudig te gebruiken interface is maar een enkele muisklik nodig in TechTool Pro om een hele serie van geavanceerde tests te laten draaien. Micromat heeft TechTool Pro compleet gemaakt met volledige 64-bit compatibiliteit, waardoor het programma veel efficiënter kan draaien op de nieuwste Macintosh-computers. TechTool Pro brengt enkele van de diepste hardware-testen met zich mee - het testen van componenten op het moederbord dat geen enkel ander programma kan benaderen. U kunt nu ook de ventilatoren en sensoren op uw Mac testen, samen met de batterijen als u een Mac laptop heeft. Daarnaast hebben we nu Protogo geïntegreerd, zodat u uw eigen aangepaste testschijven kunt maken voor in het veld.

 

Nieuw in TechTool Pro 9.6:

 

TechTool Pro 9.5

 

TechTool APFS compatibilityHigh Sierra and initial APFS compatibility

Apple is redefining how Macs use their disks. APFS, or Apple File System, is their new path forward. If you have upgraded, or plan to upgrade, to macOS High Sierra and have a solid state drive, your disk is going to get 'upgraded' to APFS. Be ready for APFS and macOS High Sierra with TechTool Pro 9.6 - it is the first third party Mac utility to offer APFS compatibility. And it has been fully tested to support High Sierra (macOS 10.13) as well. One extra upside to APFS drives: you don't need to start up from an eDrive to test them.

Trust us when we say that there is a lot going on with this new file system, so this is just *initial* support. Techtool Pro can now test and repair these disks, even eDrives on them, but we're still hard at work exploring the depths of this file system. Some more advanced features will be coming down the road.

 

TechTool NVMe supportNVMe Support

What's an NVMe, you ask? NVMe, like the SATA connection it replaces, is the phone line between your Mac and your disk. It's how your Mac can ask your drive if it thinks it's healthy. Micromat is the first company to translate this new connection, providing SMART health data from the drives in the latest Macs*. Not even Apple is providing this info yet.

*If your Mac is a MacBook from 2015 or later, a MacBook Pro from 2016 or later, or an iMac from 2016 or later and has a solid state drive, then it uses NVMe.

 

TechTool internet speedInternet Speed

While many Mac utility 'apps' only perform a small subset of tasks, TechTool Pro strives to be your full suite of tests and tools. To that end, you can now test your internet connection speed without opening a web browser. Simply choose the Internet Speed tool to see the speed and signal quality of your internet connection.

 

 

 

TechTool data recoveryVerbeterde Data Recovery

Terwijl u regelmatig een back-up maakt van uw bestanden, is het de beste oplossing om uw gegevens te beveiligen, soms gaan er dingen mis tussen back-ups. En als ze dat doen, is het goed om te weten dat u extra opties hebt om uw bestanden terug te krijgen. Techtool Pro 9.6 heeft een volledig nieuw data recovery systeem. En met de nieuwe Techtool Protection geïnstalleerd, zijn uw kansen om gegevens te herstellen nog beter. Zelfs als u per ongeluk bestanden gaat verwijderen.

 

 

TechTool cache herbouwenCache herbouwen

Is uw Mac vandaag de dag langer bezig met opstarten? Doen uw programma's raar? Moeilijkheden om verbinding te maken met websites en externe servers? Lettertypemenu's worden niet goed weergegeven? Techtool Pro 9.6 bevat nu een Cache Tool die deze problemen kan corrigeren en nog veel meer met een paar klikken van je muis.

 

 

 

TechTool systeemonderhoudOnderhoud van het systeem

Het besturingssysteem dat op uw Mac draait heeft veel ingebouwde systeemonderhoudsmiddelen die rustig in de achtergrond draaien. Nu kunt u de controle over deze gereedschappen hebben en ze gebruiken wanneer u het zinvol vindt met behulp van ons nieuwe System Maintenance hulpmiddel. Zie wanneer elk hulpprogramma voor het laatst is uitgevoerd of indien nodig handmatig bedienen om problemen op te lossen en om de prestaties van uw Mac te verbeteren

 

 

TechTool gereedschappenAlgemene verbeteringen en bijgewerkte compatibiliteit

Het maken van 's werelds meest complete Macintosh-hulpprogramma is geen gemakkelijke taak. Onze ingenieurs moeten voortdurend veel van de code van Techtool Pro bijwerken om bij te blijven met nieuwe Macintosh-modellen, bijgewerkte besturingssystemen, wijzigingen in het bestandssysteem en nieuwe drives en hardware die voortdurend worden geïntroduceerd. Met de nieuwste versie van het programma bent u er zeker van dat u bijna elk probleem kunt aanpakken, ongeacht hoe nieuw de hardware of software ook is

 

Meer weten

Lees a.u.b. verder voor meer informatie over TechTool Pro en andere functies. Om een nieuw exemplaar te bestellen of een upgrade van uw huidige versie klikt u hier.

 

Mac harde schijf testen en repareren

TechTool Pro testenDe harde schijf van uw Mac, ook al is het een Solid State Drive (SSD), heeft meer kans op problemen dan elke andere component van uw Mac. Omdat de gegevens zo vaak veranderen, kunnen ze door elkaar mengen als roerei. Dus is het belangrijk om de schijven te testen op problemen en vervolgens te repareren. Helaas, als er iets mechanisch mis is met de schijf, zal ze moeten worden gebackupt en vervangen, maar hoe sneller dit soort schade wordt ontdekt, hoe minder bestanden - zoals dierbare herinneringen en belangrijke persoonlijke documenten - zullen verloren gaan. De meeste schijfproblemen zijn het gevolg van dat de gegevens op de verkeerde plaats staan, en kunnen worden gerepareerd met behulp van TechTool Pro's Volume Rebuild gereedschap.

 

Nood opstartschijfNood opstartschijf

Wanneer de opstartschijf niet meer werkt, en u een andere opstartschijf nodig heeft, dan biedt TechTool Pro's eDrive hulp. De eDrive gebruikt u om te testen, te herbouwen of voor het defragmenteren van uw primaire harde schijf, maar het is pas echt handig als de belangrijkste opstartschijf niet meer te vinden is. In plaats van te rommelen met een installatie DVD, of te vertrouwen op de beperkte functionaliteit van de herstelschijven, geeft de eDrive u snel toegang tot TechTool Pro samen met een aantal handige Apple hulpprogramma's. U kunt zelfs andere programma's toevoegen als u wilt.

 

 

TechTool data recoveryData Recovery

TechTool Pro bezit talrijke methoden om bestanden terug te halen van corrupte schijven die bijvoorbeeld niet opstarten en bewaart de bestanden op een andere lokatie. TechTool Pro biedt ook de mogelijkheid om TechTool Protection te installeren in de systeemvoorkeuren. Gebruik de TechTool Protection mogelijkheid om de kans te vergroten de bestanden terug te halen.

 

 

ProtogoU kunt het nu ook meenemen

De mobiliteit van TechTool Protogo is nu opgenomen in elk exemplaar van TechTool Pro. Met TechTool Protogo kunt u een opstartbaar diagnostisch apparaat configureren dat TechTool Pro en al haar meest krachtige hulpmiddelen evenals een van uw eigen hulpprogramma's bevat. U kunt dan gebruik maken van dit apparaat om Macintosh-computers op te starten, te controleren, te onderhouden en te repareren als dat nodig is. U kiest Protogo in het menu Mode, en gebruikt het om een diagnostische schijf te configureren.

 

 

Hardware testenHardware testen

TechTool Pro bevat de meest uitgebreide hardware testen in de industrie. Op sommige machines zijn er meer dan 100 elektrische- en temperatuursensoren die TechTool Pro zal controleren. Als een van deze sensoren waarden buiten hun acceptabele actieradius rapporteert, zal de sensoren-test dat laten weten, zodat u de nodige maatregelen kunt nemen om te voorkomen dat een klein probleem opeens een enorm probleem wordt. TechTool test ook de batterijen. Daarnaast worden netwerkpoorten, WiFi en meer met behulp van de -netwerk- en Bluetooth-tests getest.

 

 

Memory TestGeavanceerde geheugentest

TechTool Pro 7 was een revolutionaire stap met betrekking tot het testen van het geheugen waardoor de TechTool Pro geheugentestreeks de meest uitgebreide test beschikbaar voor de Mac werd. In TechTool Pro 9 hebben we een aantal van de bijkomende uibreidingen van Atomic, onze uitgebreide Memory Tester, genomen en geïntegreerd in TechTool Pro. Nu het geheugen 'gereinigd' is voor het testen, teruggewonnen uit het MacOS, wordt de hoeveelheid RAM-geheugen die kan worden getest gemaximaliseerd.

 

 

Check ComputerDiagnose en reparatie

Check Computer is een handige manier om TechTool Pro de opdracht te geven om de hele reeks van tests te draaien om u de best mogelijke momentopname van de gezondheid van uw Mac te kunnen tonen. Soms is het handig testen weg te laten, of bepaalde volumes over te slaan. Met behulp van het nieuwe configuratiepaneel heeft u de totale controle over de Check Computer reeks. De macht aan het volk!

 

 

Volume RebuildVolume Rebuild

In aanvulling aan de test van de opslagstructuren (directories) van harde schijven kan TechTool Pro ook een complete reconstructie maken. Dit optimaliseert kritieke opslagstructuren en, op een corrupte schijf, de reparatie van alle problemen. Gebruik volume rebuild om uw harde schijven optimaal te laten werken.

 

 

SMARTSmarter SMART Check

Harde schijven zijn voorzien van een technologie genaamd SMART (Self Monitoring, Analysis and Reporting Technology) die een computer kan informeren over de gezondheid van de harde schijven. In de meeste diagnosegereedschappen wordt alleen maar 'goedgekeurd' of 'afgekeurd' gerapporteerd aan de gebruiker. In een slechte toestand is er vaak weinig of geen tijd om een back-up van de gegevens te maken voordat de schijf volledig faalt. Vorige versies van TechTool Pro meldden de algemene status van elke eigenschap, maar sommige eigenschappen dragen niet bij aan het falen van een volume. Nu is SMART Check slimmer geworden. TechTool Pro weet nu welke eigenschappen bijdragen aan het falen fout meteen melden voordat de schijf volledig faalt. Dit geeft u de tijd om uw gegevens te redden.

 

 

Partition MapPartition Map

TechTool Pro is al lang bekend voor het testen van je Macintosh bestandssysteem. Het is ook belangrijk om de datastructuren die de Mac-bestandssystemen bevatten te testen: de Partition Map. De nieuwe Partition Map-test controleert de map van een bepaald volume op fouten in de partitie. Partition Map fouten kunnen leiden tot hele volumes die niet meer gevonden worden of zorgen er voor dat een Mac niet meer opstart. Als er fouten worden gevonden kunnen ze worden gerepareerd met het Partition Repair tool.

 

 

Memory testMemory testing

Veel gebruikers en technici zien de RAM problemen over het hoofd bij het oplossen van fouten in het systeem, vooral omdat het zo moeilijk is om het goed te testen. We hebben veel gevallen gezien waar een gebruiker het hele systeem naar fouten doorzocht maar het eigenlijke probleem gewoon een foute en goedkoop vervangen geheugenmodule was. Als onderdeel van de RAM-test, hebben we ook een uitgebreid SPD rapport toegevoegd dat u een enorme hoeveelheid technische en andere interessante informatie over het geheugen van uw computer toont

 

 

eDriveeDrive

De eDrive is een opstartbare Mac OS X partitie op het actieve systeem volume kan maken en TechTool Pro's gereedschappen en belangrijke bestanden van uw systeem bevat. Dit kan gebruikt worden als noodpartitie en het is niet meer nodig om op te starten van een speciale opstart DVD of een extra harde schijf voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

 

 

 

Volume cloningVolume Cloning

Volume Cloning maakt exacte duplicaten van uw volumes voor een storingsvrije archivering en backup van uw gegevens en programma's. Volume Cloning kan ook nuttig zijn als u een upgrade uitvoert van een kleiner formaat harde schijf naar een grotere harde schijf. U heeft ook de mogelijkheid om een schijfkopie te maken van uw volume en om file syncing te gebruiken die alleen de aangepaste bestanden aan de clone gaat toevoegen of kopieert naar een aantal schijfkopieën.

 

 

Volume cloningVolume and File optimization

TechTool Pro kan beide uitvoeren bestand- en volume-optimalisering. Bestand-optimalisering plaatst elk individueel bestand in een aangrenzend gebied op de harde schijf. Volume-optimalisering gebruikt de vrije plaats op een harde schijf. Optimalisering geeft de mogelijkheid om de bestanden snel en veilig te defragmenteren zodat u met uw systeem betrouwbaar en snel kan werken.

 

 

Processor BenchmarkProcessor Benchmark

Krijg een objectieve meting van de prestaties van de processor van uw Mac. De Processor Benchmark maakt gebruik van industriestandaard metingen en algoritmen om de prestaties van de processor te testen. Met behulp van dit gereedschap ontvangt u statistieken die kunnen worden gebruikt om processor-snelheden te vergelijken.

 

 

 

BluetoothNetwork and connectivity testing

De meeste Macs zijn afhankelijk van Bluetooth om verbinding te maken met de gereedschappen die we gebruiken om te communiceren met onze computers: het toetsenbord en de muis. Bluetooth problemen kunnen resulteren in gebroken verbindingen met de apparaten, dat is zeer frustrerend. Controleer de goede werking van uw Bluetooth-hardware van uw Mac. Zorg ervoor dat u niet alleen uw invoer apparatuur, maar ook uw audio- en fitness-apparaten kunt aansluiten op uw Mac door middel van het controleren van uw Bluetooth-hardware op uw Mac.

 

 

Micromat NetworkNetwerkinterfaces

De meeste Macs spenderen het grootste deel van hun leven door verbonden te zijn met het internet. Als de ethernet of wifi-adapters in uw Mac niet werken kan de waardevolle verbinding met het internet mislukken. De nieuwe Netwerkinterfaces test kan elke aangesloten netwerk interface op fouten testen. Het test niet alleen ethernet en wifi, maar ook alle andere ondersteunde internetverbindingen, ethernet via USB, VPN-verbindingen, zelfs een FireWire netwerkverbinding. Zorg ervoor dat de betrouwbaarheid van uw internet en intranet verbindingen behouden blijft door het testen van uw Mac-netwerkinterfaces.

 

 

TTP9 IconTechTool Protection

TechTool Pro biedt ook de mogelijkheid om TechTool Protection te installeren in de systeemvoorkeuren. Dit is waar u automatische functies kunt instellen die in de achtergrond draaien. Nieuwe functies zijn onder meer het controleren op I/O-fouten, Power On Self-Test fouten, de toestand van de interne batterij in uw Mac-notebook en de RAID-status (indien van toepassing). Het bevat ook dezelfde verbeteringen als de SMART functies in TechTool Pro. Dat alles verpakt in een geheel nieuwe interface.

 

TechTool Pro is een programma volgepakt met de meest geavanceerde diagnose-, reparatie- en onderhoudsgereedschappen aller tijden! Om er zeker van te zijn dat uw Mac geoptimaliseerd blijft en zonder problemen werkt moet u regelmatig TechTool Pro gebruiken.

Een 'must have' programma!

 

Nieuwe modellen en High Sierra

TechTool Pro 9.6 is compatibel met alle huidige Macintosh modellen en systeemversies.

Belangrijk: Data Recovery kan uw gegevens niet in alle omstandigheden herstellen. Voor het beste resultaat, schakelt u Techtool Protection in vóór het verlies van gegevens.

©2018 Micromat, Inc. TechTool is een geregistreerd handelsmerk van Micromat, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Systeemvereisten

Intel-Macs, Mac OS X 10.8 of nieuwer 1 Gigabyte RAM of meer. High Sierra compatibel.

MICROMAT

techtool pro

m1 m2