TechTool Protogo gebruiken

De kracht van TechTool Pro – mobiel gemaakt

Als u een apparaat wilt bouwen met Protogo in TechTool Pro, kiest u eerst TechTool Protogo in het menu Modus of selecteert u Techtool Protogo in het onderdeel Tools en klikt u op Open Techtool Protogo. Dit opent Techtool Protogo in een apart venster. Vervolgens kunt u uw schijf kiezen in de kolom Devices en het type apparaat dat u wilt bouwen in de kolom Profiles. Klik op Build TechTool Protogo device om het installatieproces te starten. (Let wel op de drive zal worden geformatteerd.)

 

TechTool Protogo

Een breed scala aan apparaten kan worden gebruikt als Protogo device. USB 3-flash drives zijn echter ideaal, omdat ze op de meeste Macs kunnen worden gebruikt en redelijk snel zijn. SD-kaarten, harde schijven en zelfs oude "klassieke" iPods kunnen ook worden gebruikt, als dat is wat u beschikbaar hebt. (Als u een SD-kaart gebruikt, raden we aan een klasse "Class 10" te gebruiken voor de beste prestaties.)

Zodra de schijf is gebouwd, kan deze worden ingesteld als opstartschijf door bij het opstarten de Option-toets ingedrukt te houden. Wanneer uw Protogo-apparaat wordt gebruikt als uw opstartschijf, wordt u of een opstartmogelijkheid aangeboden, waarin u Techtool Pro (Minimal en Recovery HD-profielen) kunt kiezen, of Techtool Pro wordt automatisch (Basic Profile) gestart, zodat u kunt beginnen met diagnostische tests.

Als u deze functie wilt gebruiken en nog geen Techtool Pro hebt:

MICROMAT

techtool protogo

m1 m2